Αρχική Σελίδα

GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Μηχανήματα Boshang Guangzhou που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ.

 

Τα μηχανήματα Boshang Guangzhou ιδρύονται το 2005, ειδικευμένος στις αυτοκόλλητες αυτόματες μηχανές μαρκαρίσματος. Μετά από περισσότερο από 12 έτη προσπάθειας στην ανάπτυξη, το σχέδιο, την κατασκευή, τη συντήρηση, τις πωλήσεις και μετά από τις υπηρεσίες πώλησης, πήραμε ήδη τις καλές φήμες των πελατών μας καθημερινά σε χημικό, τα ποτά και το ποτό, το φαρμακευτικό είδος, τις βιομηχανίες πετρελαίου κ.λπ. μηχανών.Focuese στις αυτοκόλλητες λύσεις μαρκαρίσματος για όλους τους τύπους και τις μορφές packages.if οι μηχανές μαρκαρίσματος απαίτησής σας για τη διαδικασία παραγωγής σας, εμείς μπορούμε να παρέχουμε την απλή ή κατάλληλη λύση για να ταιριάξουμε τις συγκεκριμένες αιτήσεις σας.

 

Φροντίζουμε για χρησιμοποιώντας του υψηλού - ποιοτικά υψηλή επίδοση και υψηλό σημείο - χρήστη. Και ευτυχής να μοιραστούμε το τεχνολογικό πλεονέκτημά μας με εκτιμημένο clients.in μας η μακροπρόθεσμη συνεργασία με την επιχείρηση καλά-konw-φρεατίων, έχουμε μάθει την προηγμένη διοικητική εμπειρία και την τεχνολογία τους και τα αποκτημένα μέρη της βελτίωσης και της καινοτομίας.

 

Τα μηχανήματα μποζονίων βασισμένα στις τάσεις και την κατανόηση του εξοπλισμού αυτοματοποίησης, είναι πίστη στη τεχνολογική καινοτομία, self-development προσέγγιση self-development που οδηγείται από τη ζήτηση στην αγορά, μόλυβδος ζήτησης στην αγορά στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησης, η επιχείρηση είναι μια κύρια τεχνολογία, ανώτερη ποιότητα, καλές τεχνικές υπηρεσίες, οι οποίες έχουν μια καλή φήμη και παίρνουν μια μεγάλη υποστήριξη από τις εσωτερικές και ξένες επιχειρήσεις. 80% οι διαταγές έρχονται στους κανονικούς πελάτες και οι πελάτες συστήνουν.

 

Πρόσφατα λύσαμε το δυσκολότερο ωοειδές μαρκάρισμα μπουκαλιών με τη γρήγορη ταχύτητα και παραμορφώσαμε το πλαστικό επίπεδο μαρκάρισμα μπουκαλιών, και εφαρμόσαμε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

Η υποστήριξη και η ικανοποίησή σας είναι κατεύθυνση και imputus της προσπάθειάς μας. Θα σας παρουσιάσουμε όλο πλεονέκτημά μας, να μας αφήσετε να μεγαλώσουμε από κοινού. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να απασχοληθούμε στη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχείρηση με σας. Λόγω της εμπιστοσύνης σας και της υπηρεσίας και της μηχανής μας.

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Τα μηχανήματα Boshang Guangzhou ιδρύονται το 2005, ειδικευμένος στις αυτοκόλλητες αυτόματες μηχανές μαρκαρίσματος. Μετά από περισσότερο από 12 έτη προσπάθειας στην ανάπτυξη, το σχέδιο, την κατασκευή, τη συντήρηση, τις πωλήσεις και μετά από τις υπηρεσίες πώλησης, πήραμε ήδη τις καλές φήμες των πελατών μας καθημερινά σε χημικό, τα ποτά και το ποτό, το φαρμακευτικό είδος, τις βιομηχανίες πετρελαίου κ.λπ. μηχανών.

 

 

Η μηχανή μας ενημερώνεται πάντα (συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος μηχανών, του επικεφαλής σχεδίου μαρκαρίσματος, του εξωτερικού σχεδίου μηχανών κ.λπ.)

 

παραδείγματος χάριν: μπροστινή και πίσω μηχανή μαρκαρίσματος

 

Από το 2005, (η οθόνη αφής μπορεί μόνο να σώσει τις παραμέτρους 5 συνόλων και να σώσει για μια εβδομάδα)

 

Από το 2011, επικεφαλής σχέδιο μαρκαρίσματος περισσότερος πίνακας

Πρόσφατα, σχέδιο μηχανών μαρκαρίσματος όπως επόμενο

Η οθόνη αφής μπορεί να σώσει τις παραμέτρους περισσότερων από 20 συνόλων εκτός από για πάντα. και αναπτύσσουμε την ωοειδή συσκευή μπουκαλιών πραγματοποιήσαμε το δυσκολότερο μαρκάρισμα με τη γρήγορη ταχύτητα, υψηλή ακρίβεια, πιό convient.

 

 

GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD  GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD  GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD  GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD  GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD  GUANGZHOU  BOSHANG MACHINERY MANUFACTURING CO LTD 
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Μποζόνιο

Αριθμός Υπαλλήλων : 60~100

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-6000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας αυτοκόλλητη μηχανή μαρκαρίσματος για τις πωλήσεις καλής ποιότητας αυτοκόλλητη μηχανή μαρκαρίσματος για τις πωλήσεις καλής ποιότητας αυτοκόλλητη μηχανή μαρκαρίσματος για τις πωλήσεις καλής ποιότητας αυτοκόλλητη μηχανή μαρκαρίσματος για τις πωλήσεις